Koninklijke Sjouke Dijkstra | Leek

Stage: civiele betonbouw

Aantal uren: 40 uur per week
Niveau: Mbo, Hbo

Volg jij een civiele opleiding en heb jij interesse voor civiele betonbouw? Dan kun je bij ons ervaring opdoen tijdens een leuke stage. Onze betoncollega's bouwen alle mogelijke betonconstructies zoals bruggen en viaducten, maar ook fundaties voor energieprojecten en leren je graag de fijne kneepjes van het vak.

Tijdens je stage werk je mee aan onze betonprojecten. Dit kan bijvoorbeeld de bouw van een brug of viaduct zijn, maar ook een transformatorstation of fundering van een megabatterij. In overleg kan dat bij de werkvoorbereiding grotendeels op kantoor te Leek of op de bouwplaats als assistent van de uitvoerder, allebei voor de helft van de stage is ook mogelijk.

WAT GA JE LEREN?

Tijdens je stage werk je mee aan onze projecten. Je wordt onderdeel van ons betonteam en je assisteert afhankelijk van de samen gekozen invulling bij onder andere:

  • Werkvoorbereiding; planningen, werkplannen, overleggen, inkoop, termijnen, afwijkingen van prognoses, etc
  • Uitvoering; maatvoering, aansturing OA en eigen personeel, bijhouden van gewerkte uren en gebruikte materialen, etc

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?

Wij zoeken mbo of hbo stagiaires civiel met technische kennis en doorzettingsvermogen. Je volgt een opleiding Betontimmerman, Voorman/Uitvoerder of Civiele Techniek en je wilt graag nieuwe dingen oppakken en leren. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs (bij voorkeur rijbewijs B) en je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Koninklijke Sjouke Dijkstra biedt jou een leerzame stage, stagevergoeding, goede leermeesters, een leuk team, mooie projecten en vakkundige begeleiding.

Koninklijke Sjouke Dijkstra is erkend bbl-leerbedrijf
Leerbedrijf ID: 100220308

Reageren op deze stage?

Solliciteer
Terug naar overzicht
  • Organisatie: Koninklijke Sjouke Dijkstra | Leek
  • Aantal uren: 40 uur per week
  • Niveau: Mbo, Hbo
  • Vakgebied: Civiele betonbouw
Solliciteer

Certificering